Ga naar de inhoud
Home » 4 redenen om een pocketvering matras te kopen

4 redenen om een pocketvering matras te kopen

Een goede nachtrust begint bij een goed matras. Maar welk matras moet je kiezen? In deze blog delen we alle voordelen van een pocketvering matras. De ideale keuze voor iedereen die het ‘s nachts vaak warm heeft, het milieu belangrijk vindt én gaat voor de optimale ondersteuning zonder daar te veel geld aan uit te geven.

1: De koelste slaapplek

De één bibbert ‘s nachts van de kou en de ander wordt soms zwetend wakker. Daarom is het belangrijk om je beddengoed, maar ook matras af te stemmen op jouw persoonlijke behoeften. Een pocketvering matras is perfect voor mensen die het ‘s nachts vaak warm hebben. Door de open ruimte tussen de veren kan het matras goed luchten. Hierdoor wordt transpiratievocht efficiënt afgevoerd en blijft je matras koel en fris. Ook ideaal voor in de zomer dus!

2: Duurzaamheid

Wanneer je duurzaamheid belangrijk vindt, wil je vast zo lang mogelijk met je matras doen. Ook dan is een pocketvering matras een goede optie. In tegenstelling tot latex en polyether matrassen, zul je bij dit matras bijvoorbeeld geen kuilvorming ontdekken. Het materiaal waarmee de veren zijn gemaakt kennen namelijk geen ‘materiaal moeheid’, zoals schuim dat wel doet! Een pocketvering matras gaat dan ook als snel 10 jaar mee.

3: Ondersteuning

Heb je wel eens last van je rug? Dan is een goed ondersteunend matras essentieel. Een pocketvering matras biedt optimale ondersteuning, dankzij het ‘pocket systeem’. Pockets zijn losse zakjes met een veer erin. Deze bewegen afzonderlijk van elkaar, waardoor ze met jou meebewegen. Dankzij de verschillende ‘comfortzones’ in het matras, bieden de pockets verschillende delen van je lichaam precies de ondersteuning die hierbij past.

4: Goedkope keuze

Zoals je ziet kent een pocketvering matras veel voordelen. Maar moet je daar dan de hoofdprijs voor betalen? Nee hoor! een pocketvering matras is zelfs één van de voordeligste keuzes, zeker wanneer je de levensduur van het matras hierin meeneemt. Bestel je je pocketvering matras bij Matrasconcurrent? Dan ben je helemaal voordelig uit. Deze webshop koopt groot in, waardoor jij altijd op de laagste prijs kunt rekenen.

Over Matrasconcurrent

Matrasconcurrent is dé specialist op het gebied van een goede nachtrust. In deze webshop vind je allerlei verschillende pocketvering matrassen, maar ook andere matrassen, boxsprings, hoofdkussens en nog veel meer! Daarnaast kun je ook shoppen in de fysieke winkels van Matrasconcurrent in Rogat, Zwolle en Slagharen.

  • Enorm aanbod tegen de laagste prijs
  • Gratis thuisbezorgd vanaf €35,-*
  • 60 nachten proefslapen

*Minimum bedrag kan variëren, check de website van Matrasconcurrent voor het actuele bedrag.

Ga naar Matrasconcurrent.nl