Ga naar de inhoud
Home » Trek de aandacht met prachtige design dozen

Trek de aandacht met prachtige design dozen

Trek de aandacht van je klanten en/of andere relaties met prachtige design dozen, bedrukt in de stijl van jouw bedrijf of jouw project. Een standaard vierkante of rechthoekige doos valt niet op, maar een bedrukte flessendoos, een achthoekige doos of een doos in de vorm van een appel wél! Wat dacht je bijvoorbeeld van de FEFCO 0217, FEFCO 0350, FEFCO 0351A, FEFCO 1717, een lunchbox, een unieke flessendoos, een verstelbare doos of een appeltas? Allemaal unieke vormen, gemaakt van karton, perfect om de aandacht van jouw relaties te trekken.

  • Duurzaam en recyclebaar
  • Veel verschillende vormen en afmetingen mogelijk
  • Producten waar je écht mee opvalt
  • Bedrukkingen in alle stijlen mogelijk

Relatiegeschenken die iedereen onthoudt

Het voornaamste doel van een relatiegeschenk is onthouden worden. Daarom spelen de juiste verpakking en de juiste opdruk daarbij een ontzettend grote rol. Een standaardverpakking is daarom tegenwoordig niet meer voldoende, maar een design doos, in een bijzondere vorm en met een mooie opdruk, des te meer!

Ontzettend veel vormen mogelijk

Het voordeel van design dozen is dat er veel verschillende vormen mogelijk zijn. Door de nieuwste technologieën kunnen dozen worden geproduceerd in achthoeken, in zeshoeken, in flesvormen en veel meer. Haast iedere gewenste vorm is mogelijk, zodat je de design doos perfect aan kunt laten sluiten op het doel dat je met de doos wilt bereiken.

Bedrukkingen in eigen stijl

Naast een bijzondere vorm kan een design doos ook opvallen door een speciaal daarvoor ontworpen bedrukking. Bij bijna iedere dozenproducent is het mogelijk om een ontwerp van de bedrukking aan te leveren, welke zij er volgens in hoge kwaliteit en in kleur op drukken. Daarnaast zijn er zelfs producenten die je kunnen helpen bij het ontwikkelen van het design.

Duurzame reclame

Duurzaamheid en recyclebaarheid zijn belangrijke aspecten van productie. Daarom is een keuze voor een design doos van karton een bewuste keuze. Dit materiaal kan namelijk zeer duurzaam worden geproduceerd en gebruikt, terwijl het ook zeer goed gerecycled kan worden.

Vind meer informatie en inspiratie bij Megavista

Design dozen zijn onder andere verkrijgbaar bij Megavista. Hier kun je ze laten produceren in allerlei verschillende vormen en afmetingen én laten bedrukken in een eigen ontwerp, al dan niet met ondersteuning bij het ontwikkelen van dat ontwerp. Bekijk direct de mogelijkheden!