Ga naar de inhoud
Home » Een echte eyecatcher? Kies voor een kartonnen design!

Een echte eyecatcher? Kies voor een kartonnen design!

Of je nu op zakelijk gebied of thuis de show wil stelen: als je écht de aandacht wil trekken, dan kies je voor een kartonnen design. Dit duurzame, betaalbare materiaal leent zich geweldig voor de mooiste versieringen, creatieve ontwerpen en functionele displays. Je kunt gerust groots uitpakken: hoe groter jouw design, hoe beter! Wij vertellen je alles over dit veelzijdige materiaal en laten je met 4 creatieve ideeën zien hoe jij je bedrijf of idee op een unieke manier onder de aandacht kan brengen.

De voordelen van karton in een notendop

Niet alleen is karton bijzonder betaalbaar, het heeft ook nog eens weinig impact op het milieu. Dat wil natuurlijk ieder bedrijf! Onze ecologische voetafdruk is al groot genoeg en als organisatie wil je laten zien dat je maatschappelijk betrokken bent. Karton is makkelijk te recyclen, licht van gewicht en met enige voorzichtigheid meermalen te gebruiken. Door het slim te vouwen, kun je er mooiste creaties van (laten) maken die enorme afmetingen aan kunnen nemen! Tot slot kun je er gemakkelijk je eigen tintje aan geven: elk kartonnen design is eenvoudig te bedrukken met ieder ontwerp dat je maar wil.

4 creatieve ideeën met kartonnen designs

Nog zoekende over hoe jij karton op een leuke manier kunt gebruiken voor jouw bedrijf? We helpen je op weg met een aantal creatieve ideeën die je organisatie echt op de kaart kunnen zetten. Onderscheid je met unieke designs en een multi-inzetbaar materiaal, en haal je inspiratie uit onderstaande ideeën. Zeker weten dat er iets voor jou en jouw bedrijf bij zit!

1) Een uniek en duurzaam relatiegeschenk

Creatief en toch duurzaam voor de dag komen bij jouw relaties? Denk dan voor je volgende relatiegeschenk eens aan een kartonnen design. Een gezellige kroonluchter, een unieke 3D dierenkop of misschien toch een kartonnen kleurplaat: alles is volledig in jouw huisstijl te bedrukken. Een simpele attentie met een duurzaam karakter. Doordat karton enorm licht is, is jouw relatiegeschenk bovendien eenvoudig via de normale post te versturen.

2) Bezoekers de weg wijzen

Merk jij dat mensen in jouw bedrijfspand regelmatig verdwaald rondlopen? Wijs ze dan de weg door speelse bewegwijzering aan te brengen! Karton biedt je een voordelige basis voor bewegwijzering, en is natuurlijk volledig in jouw huisstijl te bedrukken. Kies voor kartonnen pilaren of kubussen, een kartonnen poort waar ze onderdoor kunnen lopen, of simpele informatiebordjes: het is zo gek niet te bedenken, of het is van karton te maken.

3) Een beursstand of showroom inrichten

Ook als je namens jouw bedrijf een stand of een showroom in wilt richten, bieden kartonnen designs unieke mogelijkheden. Werk met kartonnen presentatieblokken, plaats een grappige kartonnen marktkar waar je mensen meer kunt vertellen over jouw koopwaar, en kleed je ruimte extra sfeervol aan met bijzondere statafels. Het kan allemaal van karton gemaakt worden! Ook als je een product aan de man wil brengen, kun je dit in mooie displays van karton presenteren.

4) Gezelligheid aanbrengen met de feestdagen

Ben jij ook zo gek op de feestdagen? Met kartonnen designs breng de sfeer er nog meer in. Laat unieke kartonnen kerstbomen maken of versier je zaak met sfeervolle kartonnen hangers met een kerstgroet. En beperk je niet tot de kerstdagen alleen: ook met Pasen kun je natuurlijk feestelijke versieringen laten maken, leef je uit met Koningsdag of laat kleurrijke designs opmaken om de zomer te vieren. Elke feestdag is een goed excuus om jouw bedrijf van zijn vrolijke kant te laten zien!

Jouw unieke ontwerp tot leven brengen

Heb je hét perfecte kartonnen design voor ogen, maar weet je alleen niet zo goed hoe je jouw idee doorvertolkt naar het uiteindelijke product? Daar kunnen de specialisten van Megavista je uitstekend mee helpen. Tegen een kleine meerprijs gaan ze met jou aan de tekentafel zitten om het ontwerp van je kartonnen design tot in de puntjes af te stemmen. Zodat je straks precies het kartonnen design geleverd krijgt dat je in je hoofd had! Een inhouse dtp’er kan jouw ontwerp perfect vormgeven en je zelfs een 3D pdf laten zien voordat je kartonnen design in productie gaat.

Meer inspiratie bij Megavista

Meer inspiratie opdoen voor jouw kartonnen designs? Neem dan eens een kijkje bij het volledige assortiment kartonnen designs van Megavista. Dé specialist in unieke concepten van karton! Ze kunnen elk kartonnen ontwerp voor je op maat maken, maar hun webshop biedt ook een bron aan inspiratie voor unieke cadeaus, versieringen en displays van dit duurzame materiaal. Een must voor elk bedrijf dat zich van zijn creatieve kant wil laten zien!